Uudistunut blogi

Päätimme uudistaa blogin ulkoasun uuden vuoden kunniaksi. Mitä olet mieltä, miltä uudistus näyttää mielestäsi? Toivomme kovasti vuorovaikutteisuutta lisää, joten jätäthän jälkesi käynnistäsi blogissa! Otamme ilolla vastaan kaikki kommentit, ideat ja palautteet ja vastaamme kysymyksiin parhaamme mukaan.

Tältä näytti vielä hetki sitten – vanha blogin ulkoasu. Nyt jo historiaa.

Vuonna 2019 tulemme tekemään runsaasti videoita perinteisten blogikirjoitusten rinnalla. Tähän astisiin vlogeihin eli videoblogeihimme voit tutustua tästä. Olemme tosiaan jo aiemmin tehneet videoita, mutta nyt haastamme itsemme – teemme jatkossa paremman tasoisia ja laatuisia videoita ja julkaisemme niitä useammin. Tässäkin toiveet ja ideat aiheista olisivat todella tervetulleita, teemme blogia teille blogin lukijoille. Olemme tehneet myös muutaman mukavan hankinnan, joilla mahdollistamme videoiden teknisen laadun paranemisen niin kuvan kuin äänenkin osalta. Meillähän videokasvona esiintyy Henri, minun hoitaessa kuvaamisen, editoinnin ja muun teknisen puolen. Lue muutama sananen meistä tästä. 

Kommentoi 🙂

Meitä kiinnostaa kovasti teidän lukijoiden ajatukset ja näkemykset – toivomme siis aktiivista kommentointia jatkossa. Olemme halunneet tehdä kommentoinnista mahdollisimman helppoa, joten kommentointi ei edellytä kirjautumista, sähköpostin ilmoittamista tms. Kommenttikenttä löytyy blogitekstien lopusta. Voit siis siitä vaan suit sait sukkelaan kirjoittaa kommenttisi, vaikka anonyymisti jos haluat.  Toivottavasti tämä helpottaa kommentointia ja lisää sitä. Mikäli spämmiä tai muuta asiatonta ilmestyy, täytyy sitten pohtia moderointia eli sitä että kommentit tulevat näkyviin blogissa vasta hyväksyntämme jälkeen. Katsotaan ja seurataan tilannetta.

Meillä puutarhapuuhastelu on jo alkanut ja viherpeukaloa tykyttää. Pöydillä notkuu vinot pinot puutarhakirjoja, ajatuksissa pyörii erilaiset suunnitelmat niin koristepuutarhaan kuin hyötypuutarhaankin. Kaupunkiin ja maalle. Voih, tämä on omalla tavallaan niin ihanaa aikaa. Uutta odotellessa ja uutta suunnitellessa. Joten..

Erinomaista, vuoden viimeistä päivää. Onnea uudelle vuodelle 2019. Tehdään siitä kaikilla tavoilla hyvä vuosi.

ps. Mikäli huomaat että jokin ei toimi uudistuneessa blogissa kuten pitäisi tai olettaisi, jätä kommentti tai lähetä vaikka sähköpostia. Jotain on voinut jäädä huomaamatta.

Kerro muillekin:

7 Comments

 • Sipuli

  Hienolta näyttää nyt blogi ja on jotenkin raikas ulkoasu. Ekaa juttuanne odotan tälle vuodelle ja kohtahan saa taas alkaa taimia kasvattaa- hyvää vuotta 2019!

  • Henni - Puutarha49

   Kiitos ensimmäisestä uudistuneen blogin kommentista! Näyttää siltä että kommentointi toimii. Kyllähän se vanha näytti vähän tunkkaiselta tähän verrattuna. Esikasvatussuunnitelmat rakentuvat jo mielissä täälläkin!

 • Sara

  Raikkaalta ja valoisalta näyttää uusi ulkoasu, selkeältä. Onnellista uutta vuotta ja kevään odotusta!

  • Henni - Puutarha49

   Kiitos Sara, kiva kuulla palautetta. Onnellista alkanutta vuotta sinullekin. Päiväthän ovat jo pidentyneet muutamilla minuuteilla joten kevättä kohti mennään, jee 🙂

 • -Heidi-

  Hyvää alkanutta vuotta! Värimaailma on nyt parempi ja modernimpi tämä uusi ulkoasu.
  Vlogeihin liittyen olisi pieni mutta itselleni ratkaisevan tärkeä pyyntö: tekstitys. Nimittäin niitä olisi tosi kiva katsoa, mutta harvoin on kuulokkeita mukana, eikä muualla kuin kotona viittis kovaan ääneen katsoa videoita. Joten ilman tekstitystä ne jää ikävä kyllä useimmiten katsomatta.

  • Henni - Puutarha49

   Kiitos Heidi. Tämä oli arvokas palaute, kiitos. Suoraan sanottuna ei ole tullut mieleen laittaa tekstityksiä videoihin. Se on kyllä totta että videot jää katsomatta jos ei ole mahdollisuutta kuulla mitä puhutaan. Huomioimme tämän jatkossa ja kokeilemme varmasti tekstityksiä videoihin! Tärkeä vinkki, kiitos.

  • Henni - Puutarha49

   Heidi – nyt on ensimmäinen tekstityskokeilu tehty kasvivalot- jutun samannimiseen videoon. Nyt äänetön katselu onnistuu tekstin kera- Kuulisimme mieluusti palautetta!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)