Ulkoverhousremontti käynnissä

Vihdoinkin! Meillä on varsin jännä tilanne menossa kotona. Teemme rintamamiestaloomme julkisivuremonttia – viimein talo saa kauniin puuverhoilun perinteisen pystyrimaverhoilun myötä.

En malta odottaa miltä puutarha näyttääkään talon uuden ilmeen myötä. Kasvillisuus tulee ihan eri tavalla esille. Talo itsessään on komea ja ryhdikäs, mutta nykyinen betonilaatta on ihan hirveän näköinen – ja yllättävää kyllä se on alkuperäinen verhoilu. Piirrustuksissa on pystyrimalaudoitus mutta jostain syystä onkin sitten päädytty tuohon.

Nykyinen ulkoverhous on pian poissa ja muutaman päivän päästä pääsemme jo ihastelemaan uutta laudoitusta ja saamaan vähän viitettä siitä miltä se tulee näyttämään. Muutama viikko menee kuitenkin ennen kuin on valmista ja talon maalaamme lopuksi vielä itse sillä haluamme käyttää vain perinteistä hengittävää öljymaalia. Valmiiksi maalattua puutavaraa ei saa kuin lateksimaalipinnalla – ei kiitos meille.

Tässä vielä kuvia ennen remonttia.Tässä kuvassa näkyy keltainen autotallimme, ja tätä “lookkia” haetaan nyt taloonkin. Nyt palautamme talon alkuperäisen ilmeen ja ulkonäön takaisin. En malta odottaa! Jälkeen kuvia voit odotella muutaman viikon päästä.

 

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)