Tervetuloa tutustumaan Puutarha49:ään

Tervetuloa tutustumaan puutarhaamme valtakunnallisena AVOIMET PUUTARHAT- päivänä su 4.8.2013 klo 12-18.  

avoimet puutarhat

Toivottavasti näemme täällä puutarhassamme runsaasti puutarhaihmisiä, viherpeukaloita, tuttuja ja tuntemattomia. Kannattaa tulla kurkistelemaan, juttelemaan, hakemaan ideoita jne. Lämpimästi tervetuloa!

Kyseessä on Puutarhaliiton järjestämä tapahtuma, jonka idea on yksinkertaisuudessa yksi kesäpäivä, jolloin halukkaat puutarhurit avaavat oman puutarhansa kaikelle kansalle nähtäväksi. Voit siis kyseisenä päivänä tepsutella tutustumaan mihin tahansa mukana olevaan pihaan tai puutarhaan tutustumaan. Mukana on parvekkeita, rivaripihoja, omakotitalopihoja, julkisia puutarhoja, on pieniä, isoja, ja taatusti erilaisia. Tule sinäkin rohkeasti mukaan – joko esittelemään oma aarteesi tai tutustumaan muiden puutarhahullujen paratiiseihin.

Avoimet Puutarhat tapahtumalla on loistava nettisivusto, josta voi hakea puutarhan nimellä, vyöhykkeellä tms. hakutekijällä eri paikkoja. Kannattaa tutustua! Meidät löydät tapahtumasivustolta tästä.

 

Osallistuimme viime vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettyyn avoimeen puutarhapäivään eli tapahtumaan nimeltä Avoimet Puutarhat. Peräänkuulutankin viime vuoden kävijoitä – te jotka annoitte yhteystietonne: puutarhavihko kärsi mittavat ”kelivahingot” syyssateissa ja yhteystietonne hävisivät. Lähetäthän ne meille sähköpostitse (info (at) puutarha49.fi) jotta voimme olla yhteydessä.

Nähdään pian? 🙂

 

 

Kerro muillekin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)