Talvikanalan rakentaminen alkaa!

Rakennamme kanoillemme lämpimän talvikanalan. Tähän asti meillä kanat ovat olleet vain kesäkanoina, mutta haluamme pitää kanat ympärivuotisesti, joten talvikanala on tarpeen.

Samalla talvikanalan ja kanojen pito ympärivuotisesti tarkoittaa sitä, että olemme myös talviaikaan kakkoskodissamme – yhdessä aina kun voimme ja jompi kumpi koko ajan arkisin (kiitos etätöiden). Onkin todella mielenkiintoista nähdä vuodenkierto ja talviaika maalla, siitä kun meillä ei ole kokemusta kuin yksittäisten viikonloppujen tms. ajalta. Talvisin on toki ihan eri asia olla paikalla satunnaisesti (ja lähteä lämmittämään kylmää torppaa…) kuin pitää paikkaa jatkuvasti ylläpidettynä & lämmitettynä kotina.

Talvikanala tulee olemaan kiva projekti tehdä! Meillä on pieni vanha navetta piharakennuksessa, ja talvikanala rakentuu sen sisälle. Ihan nollasta ei siis tarvitse aloittaa kun katto ja ulkoseinät ovat valmiina. Eristys, sisäpuolet, yksi väliseinä ja kanojen tarvitsema “sisustus” on siis tehtävänä. Tule seuraamaan projektia, homma jatkuu seuraavissa videoissa ja mukana toki syksyistä puutarhapuuhasteluakin – miten aina mitäkin hommaa ehdimme edistämään. Liity seuraajaksi myös Instagramin puolelle (puutarha49_puutarhablogi), jaamme siellä tuokiokuvia ja hetkiä puuhistamme 🤗

Tästä se alkaa – talvikanalan rakentaminen!

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)