Puutarhapuuhat ja taimien tilanne

Kyllä kevät on sitten meidän lempivuodenaikamme! Joka päivä puutarhassa ja pihapiirissä kiertäessä saa havaita kasvun etenemisen ja uusien kasvien nousemisen valoa kohti. Tunne on jotenkin ihan pakahduttavan upea. Kevätauringolla jo itsestään on niin energisoiva vaikutus.

Kevät onkin erinomainen ajankohta käynnistää puutarhapuuhat ja erilaiset tekemiset tai projektit puutarhassa. Meillä on keväälle suunniteltuna jokunen vähän isompi puutarhapuuha, joiden kanssa menee tovi jo toinenkin. Viikonlopuksi luvatut upeat säät auttavat varmasti myös näiden käyntiin saattamisessa, ja mikäs sen mukavampaa kuin touhuta auringossa ja mukavassa lämpötilassa – etenkin kun sellaisia säitä ei tässä viime aikoina ole ollut niin tarjolla.

Hyppää mukaan tuleviin puuhimme tämän videon kautta. Kerromme lähiaikojen puutarhapuuhista ja kurkataan myös taimien tilannetta. Matkaamme myös hankkimaan kesäkanalaa 🐓

Kannattaa myös liittyä kanavan tilaajaksi ja ottaa käyttöön ilmoitukset uusista videoista niin pääset näkemään ne tuoreeltaan 🙂 English subtitles in this video!

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)