Puutarhan talvisuojaus

Onko sulla puutarhassa arkoja kasveja, joita kannattaisi suojata talven kylmyydeltä? Hedelmäpuita, joita hirvieläimet mielellään napsivat suihinsa? Talvisuojaus on järkevää. Eläimet, lumi ja pakkanen voivat vaurioittaa ja jopa tappaa kasvit. Voit helposti auttaa kasveja selviytymään uuteen kevääseen ja kasvukauteen.

Me varaudumme talven tuloon suojaamalla herkimmät kasvit ja kaikki hedelmäpuut. Nyt on oikea aika toimia – talvisuojaus tehdään kun maan pinta on jäätynyt ja meillä se aika on nyt.

Suojaamme hedelmäpuut ja arat ruusut sekä jalokärhöt ja jaamme vinkkimme helppoihin keinoihin suojata kasvit. Talvisuojauksessa toimivia ovat mm. talvensuojaturve, jyrsijäverkot sekä havut. Suojat laitetaan paikalleen vasta maan jäätyessä. Märkä tai liian aikaisin levitetty kate altistaa kasvit home- ja talvituhosienille – joten tässä asiassa ei kannata toimia etupeltoon.

🌺 Linkki videoon (saa jakaa 😊): https://youtu.be/YaZErLl6vQY 🌺

Kannattaa liittyä kanavamme tilaajaksi YouTubessa – se on maksutonta ja pääset seuraamaan puuhiamme aina hetimiten uuden videon julkaistuamme 🙂

Meidät löydät myös Instagramista: Puutarha49_puutarhablogi

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)