Puutarhamessut 2019

Kaipaatko inspiraatioa, keväistä tunnelmaa, kukkien, kasvien ja mullan tuoksua? Niin minäkin. Näistä tapahtumista niitä löytää tänä vuonna. Niissä on myös mahdollista paitsi inspiroitua, myös tehdä hankintoja ja tavata puutarhaihmisiä. Tässä puutarhamessut 2019.


Piha & Puutarha Turussa 29-31.3.2019. Puutarhamessujen lisäksi samaan aikaan on myös Mökki & Meri -kokonaisuus, jossa ovat esillä mm. laiturit, saunat ja muut vapaa-ajan asumisen tuotteet ja palvelut.


Kevätmessut 4-7.4.2019 Helsingissä, Messukeskuksessa. Samassa tapahtumassa ovat paitsi puutarhamessut, myös Oma Mökki -alue, josta löydät kaiken kesämökille tarvittavan. Monipuolinen kokonaisuus siis.


Supermessut, Piha ja Koti 12-14.4. 2019 Tampere. Melkoinen kombo: Piha & Koti, Kotimaan Matkailu, Keräily, levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta, TamCollect-postimerkkinäyttely sekä Tampere Wine Fest – kaikki saman tapahtuman alla. 


Pihapiiri 27-28.4.2019 Lahden Messukeskuksessa esittelee kattavasti puutarha-alan tuotteita ja palveluita ja ideoita niin koti- ja mökkipihoille, terasseille kuin parvekkeillekin.


Piha, puutarha ja Porin rakennusmessut 27-28.4.2019 Porin Karhuhallissa. Puutarhasisustus, pihasuunnittelu ja viherrakentaminen. Kukat, siemenet, sipulit ja hyötykasvit yms.


Lepaa 2019 -näyttely järjestetään 15.–17.8.2019 Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikön upeissa kartanomaisemissa Hattulassa.


Paljon on puutarhamessuja ympäri Suomea pitkin kevättä! Saas nähdä missä sitä tulee itse vierailtua. Nyt kannattaa ottaa kalenteri esiin ja merkitä tapahtumat muistiin.

Näiden lisäksi on lukuisia muitakin puutarhatapahtumia – isoja ja pieniä. Vinkkaa kommentteihin!

Onko sinulla kokemusta puutarhamessuista? Onko jostakin tapahtumasta muodostunut erityinen vuosittainen perinne tai suosikki ja miksi?

Tapahtumakuvat ko. järjestäjien sivuilta.

Kerro muillekin:

5 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)