Kuvakierros puutarhassa

Tehdäänpä puutarhakierros kuvien kera. Upeat säät ovat saaneet kukinnat aikaan etuajassa ja kaikki on upean vehreää. Tervetuloa kierrokselle Puutarha 49:ään, nyt kierrämme kuvien kanssa puutarhan keskiosaa.

Puutarhakatos terassilla on todella tarpeen – pihamme on etelään ja todella lämmin auringon porottaessa. Ruokailu puutarhassa onnistuukin mainiosti katoksen varjossa. Jouduimme uusimaan katoksen tänä vuonna edellisen hajottua syksyn myrskyissä. Tällä kertaa valitsimme todella reilun kokoisen ja ovaalinmallisen, sinne mahtuu 8- hengen ruokaryhmä helposti.

Talo saatiin maalattua toukokuun puoliväliin mennessä. Ilo silmälle! Ennen- kuvia ja remontin aikaisia kuvia löytyy tästä mikäli kiinnostaa.

 

 


 

Nämä kuvat antavat toivottavasti yleiskäsitystä puutarhamme keskiosasta. Paljon on erilaisia tiloja ja alueita, joita en tähän kuvasarjaan ottanut – ehkäpä jatkamme niiden esittelyjä kesän edetessä. Paitsi koristekasveilla, myös hyötyviljelyllä on meille tärkeä merkitys.

Erinomaisen mukavaa viikonloppua ja alkavaa viikkoa. Ajatella että olemme kohta jo kesäkuun puolivälissä! Muistakaa kastella kasveja tarvittaessa ja luonnon eläimillekin olisi edelleenkin hyvä asetella lautasia ja vesiastioita tarjolle.

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)