Blogissa kaupunkipuutarhassa ja maaseudulla

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Blogi jatkaa tutusti puutarha-aiheisilla jutuillaan, tee-se-itse ideoilla, kierrätysvinkeillä ja puutarharakentamisella tänäkin vuotta.

Tarkat lukijat ehkä huomasivat jo viime vuonna blogissa vilahtaneen muutaman kerran maininnan kesäpaikasta, ja siihen liittyvistä touhuista (uusi kasvimaa yms.). Totta tosiaan, viime vuonna hankimme vanhan maalaistalon Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen rajamailta ja tämä ihastuttava talo ja sen kaunis lehtomainen pihapiiri ovat myös ajoittain esillä blogissamme. Kesäpaikalla hyötyviljellään ja rakennetaan pihassa sekä puutarhassa – ja kunnostetaan paljon vanhaa.

Puutarha49 on siis cottage garden tyyppisen “kaupunkipuutarhamme” lisäksi myös ajoittain maaseutumainen 😀

Ihanasti maaseudulla ja kaupungissa!

Arvoisa blogin lukija. Mikäli sinulla on ajatuksia ja toiveita siitä,  mistä asioista haluaisit meidän kirjoittavan,  saada mahdollisesti vinkkejä tai sinulla on idoita joita haluaisit jakaa, ole rohkeasti yhteydessä joko kommentoimalla tätä juttua tai lähettämällä meille sähköpostia. Palaute ja vuorovaikutus on arvokasta.

Mikä on mielestäsi paras puutarhablogi? Mitä tekee blogista mukavan ja luettavan ja mistä toivoisit kirjoitettavan?

Mahdollinen yhteistyökumppani. Oletko kiinnostunut blogimainonnasta tai blogiyhteistyöstä? Onko sinulla puutarha-uutisia tai asioita, joista haluat kerrottavan? Puutarhaan liittyviä tuotteita, työkaluja tai koneita, joista toivot meidän kertovan tai vaikka testaavan?

Yhteystietomme löydät täältä.

puutarha blogi

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)