Puutarha49- puutarhablogi 3- vuotta

Puutarhablogi Puutarha49 on täyttänyt kolme vuotta. Maaliskuun 21. päivänä 2012 alkoi blogin tarina, joka takuu edelleen. Tässä linkki aloitusjuttuun.

Luonto ei pysähdy eikä puutarha lakkaa kehittymästä. Blogin kautta on ollut ilo jakaa puutarhainnostusta, ja on itse mukava selata blogin kautta päiväkirjamaisesti oman puutarhan kehittymistä ja kasvamista vuosien ja kuukausien varrella.

Tästä on kiva jatkaa. Kiitos, että olet lukemassa tätä blogia, toivottavasti jatkossakin. Teitä lukijoita on huima määrä! Mukavaa että blogin kommentoinnit ovat lisääntyneet viime aikoina valtavasti, vuorovaikutteisuus on tärkeää ja tuo hommaan oman tärkeän lisänsä. Puutarhakokemuksia ja ajatuksia on aina kiva vaihtaa.

Saako sanoa että jo vuodesta 2012? Onko kolme vuotta blogille paljon vai vähän? Sama se, iloitsemme jokaisesta hetkestä blogin ja puutarhan parissa :)
Saako sanoa että jo vuodesta 2012? Onko kolme vuotta blogille paljon vai vähän? Sama se, iloitsemme jokaisesta hetkestä blogin ja puutarhan parissa 🙂

 

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)