Puutarha49 vloggaa – puutarhavideoita

Hei. Lumet sulavat kiihtyvällä vauhdillä ja muutamien viikkojen kuluessa pääsemme puutarhahommiin ulos. Nyt kannattaa käydä tilaamassa Puutarha49 youtube- kanava. Kanavan tilaajana saat automaattisesti heti tiedon uusista videoista. Niitä teemme enenevässä määrin etenkin heti kun ulkopuuhailu mahdollistuu. Tänä vuonna laitamme kasvihuoneeseen ensimmäistä kertaa lämmityksen ja tiedossa on aikainen startti myös kasvihuonekasvatukselle.

Kanavan tilaus onnistuu tästä:  Puutarha49 YouTube 

Blogikirjoitusten lisäksi teemme monipuolista, puutarha-aiheista puutarhavlogia eli videosisältöä. Tämä vuosi on nyt ensimmäinen kun videoita pukkaa eetteristä ulos reilulla kädellä. Pysy siis mukana!

Kuten tästä kuvasta näkyy, ihan ei olla maaliskuisessa Suomessa. Kävimme lataamassa akkuja etelän lämmössä, ja julkaisemme lähipäivinä videon teneriffalaisesta puutarhamyymälästä, jossa oli kukkia, banaaneja, palmuja ja vaikka mitä. Tulipa matkalla bongattua mitä upeimpia kukkivia aitojakin.

Kanavalta löytyy nyt jo parikymmentä puutarhavideota, ja olemme tehneet “soittolistoja” johon olemme koonneet eri aiheista tehtyjä videoita. Käy tutustumassa.

Otamme ilolla vastaan toiveet ja ideat sisällöstä, mistä haluaisit meidän videobloggaavan eli vloggaavan?


Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)