Puutarha-aiheiset messut huhtikuussa

Huhtikuu on selkeästi ensimmäinen kevätkuukausi. Sen huomaa myös erilaisista puutarha-aiheisista tapahtumista, joita järjestetään ainakin isoissa messukeskuksissa. Lähes jokaiselle viikonlopulle riittäisi oma vihertapahtumansa. Meillä on tarkoitus mennä ainakin Kevätpuutarha- messuille Helsinkiin.

* 5-7.4. 2013 Piha & Puutarha –messut Turussa *

Nettisivuilla kerrotaan että ”Mukana on monipuolinen kattaus näytteilleasettajia tarjoamassa ideoita innokkaiden kotipuutarhurien omaan unelmapuutarhaan ja esittelemässä tuoreimpia uutuuksia alan rautaisille ammattilaisille” . Tutustu tapahtumaan tästä.

(kottikärryt- kuva lainattu Turun messujen kuvapankista)

* 11-14-2013 Kevätpuutarha 2013- messut Helsingissä *

Messuesittelyn mukaan ”Kevätpuutarha esittelee kattavasti kaiken mitä tarvitset vehreään ja viihtyisään pihapiiriin: kasvit ja koristeet, koneet ja kalusteet, materiaalit ja rakenteet sekä suunnittelu- ja viherrakentamispalvelut”. Lue lisäätästä.

19-21.4.2013 Hyvän mielen pihapiiri- tapahtuma Lahdessa *

Lahden messut kuvaa tapahtumaa näin: ”Odotetut Pihapiiri -messut houkuttelevat kevätauringon innoittamat viherpeukalot ja elämännautiskelijat tutustumaan alan tarjontaan ja tuotteisiin, joilla pihat ja parvekkeet muutetaan iloa ja ihmeitä tarjoaviksi kesäisiksi olohuoneiksi. Pihapiiristä löydät kevään ensimmäiset taimet ja siemenet, työvälineet ja koristeet kesäkotiin.”  Klikkaa lisätietoja tapahtumasta.

Puutarhamessuilla esitellään kattavasti alan tarjonta, esitellään ja myydään tuotteita. Mielestäni messujen paras tarjonta löytöjen ja ostosten lisäksi on ideat ja vinkit jotka messuilta saa mukaansa. Kamera, muistivihko ja kynä ovatkin tärkeimmät mukaan otettavat messuvälineet hyvin kävelykenkien lisäksi. 

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)