Pis pis pisuaari

Joka pojalle oma pisuaari.! Tämä messulöytö tuli vastaan Biolanin osastolla. Osaston reunalla nökötti komean kokoinen huussi, jota päätin kurkata sillä meillähän on kesäpaikalla Biolan kompostoiva huussi.

huussi

Yllätyksekseni tämä olikin varsinainen monitoimihuussi, joka uudella raikkaalla tavalla uudisti perinteisen monireikäisen ulkowc:n. Nimittäin perinteisen kompostoivan istumapöntön lisäksi tästä ulkovessasta löytyikin yhdelle seinälle sijoitettu pisuaari eli urinaali.

urinaali_pisuaari_Biolan

Tuo olisi tosi kätevä. Jotenkin vaan fysiologisista syistä 😀 johtuen se sopisi meillä Henrille ja kahdelle pojallemme. Mutta kun käyttäjiä olis noinkin monta, niin täytyy pistää hankinta harkintaan. Aloin jo ideoimaan, että pisuaarin voisi sijoittaa kesäpaikalla tontin päinvastaiseen päätyyn kun missä huussi on. Näin herrat voisivat käydä nestepitoisilla tarpeillaan, ja olisi heille jopa pari vaihtoehtoa niihin tarpeisiin eripuolilla pihapiiriä. Kätevää. Pisuaari voisi siis vallan hyvin löytyä vaikka ulkorakennuksen seinältä tai muusta sopivasta paikasta.

Mitä tämä sitten maksaa, alle satasen joka on minusta edullista. Kaikki tarvittava tulee mukana, vain nesteenkeräyssäiliö tulee hankkia erikseen.

 

Kerro muillekin:

2 Comments

  • Anne H

    Hei, löysin blogisi , mutta en voi liittyä lukijaksi missään tällä sivulla. Liityhän sinä minun sivulleni lukijaksi. jos haluat. 🙂 Olen myös hurahtanut kasvimaahan ja taimien kasvatukseen pienessä muodossa. eli kotona takapihalla. blogiin tule lisää tietoja, kunhan ehdin sitä päivittämään.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)