Pihavalaistus asennettu – miltä näyttää?

Pihavalaistus tai paremminkin puutarhavalaistus on saatu asennettua paikoilleen. Sateiset säät toivat hieman vaikeusastetta tai paremminkin hidastetta hommaan, mutta kyllä kannatti ahertaa – välillä täysin märkänä pihalla. Terassista tuli mielestämme upea ja polkujen valaistus onnistui erinomaisesti. Nyt kelpaa kulkea ja viihtyä puutarhassa, valoa ja turvallisuutta tuli roppakaupalla lisää! LED- valaistus vie uskomattoman vähän energiaa.

Valaistus toteutettiin itse asennettavilla Airam Easy Connect– valoilla, jotka on helppo asentaa ilman mittavia kaivuutöitä. Sarjassa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Lisäksi hankimme tunnelman lisääjiksi tyylikkäät rantakiviä muistuttavat valaisimet ja pitihän sitä terassin kattoon ripustaa myös vähän bilemeininkiä.

Tervetuloa mukaan puutarharundille ja tutustumaan tarkemmin valaistusratkaisuihin:

Ja miltä kokonaisuus sitten näyttää illan hämärässä?

Lähtökohtainen ajatus oli välttää puutarhan mylläämistä ja toteuttaa valaistus helposti sekä vaivattomasti. Ja ennen kaikkea puutarhaa ja sen kasvillisuutta säästävästi.  Valaistuksella halusimme parantaa paitsi valoisuutta, myös turvallisuutta, korostaa yksityiskohtia ja rakenteita sekä luoda runsaasti tunnelmaa. Erilaisilla koristevaloilla onkin tarkoitus jatkossa leikitellä terassin ja pergolan rakenteissa – niillä saa vaihdettua kätevästi tunnelmaa.

Lue aiemmat valaistusjutut:

Mitäs mieltä olette tästä tämän vuoden puutarhaprojektista? Miltä valaistuskokonaisuus näyttää? Mitä ajatuksia herättää?

 

Kerro muillekin:

2 Comments

  • Nimetön

    Tuli kyllä upea!
    Erityisesti nuo Airamin upotetut valot on tyylikkäät. Kauniilta näyttivät kasvitkin valaistuna.

    Syystäkin ylpeä 😀

    – Aino

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)