Kun palvelut on nurin ei blogi toimi

Hei ja anteeksi. Viimeiset neljä vuorokautta ovat olleet harmaita hiuksia aiheuttavia. Webhotellimme palveluntarjoajalla ei mennyt niinkuin störmsöössä ja meidän (ja monien monien muiden) asiakkaiden normaali huoltoikkuna muuttui muutaman päivän painajaiseksi. Palvelu ei ollut käytössä lainkaan.

Emme päässeet blogiin ollenkaan ja sama ongelma oli teillä lukijoillakin.

Harmi on ollut todella suuri sillä viikonloppuisin on erityisesti aikaa tehdä juttuja valmiiksi ja puuhata blogin parissa. Tällä kertaa harmia lisäsi se, että Aamuposti lehti julkaisi sunnuntaina 21.8. jutun blogistamme ja mahdolliset uudet tai tututkaan lukijat eivät blogiin päässeet lainkaan palveluiden ollessa nurin. Melkoinen ajoitus 🙁

Aamuposti puutarha49

Kiitos että kaikesta huolimatta luet blogia juuri nyt.  Yritämme vetää vähän henkeä ja antaa pahimman harmin haihtua. Neljä vuorokautta ilman palvelua on nykyaikana kohtuuttoman pitkä aika. Anteeksi siis sinulle blogin lukija, jos harmittelit tai tuskastuit kun blogiin ei päässyt pe iltapäivän ja tiistai iltapäivän välisenä aikana. Kana on vielä kynittävänä palveluntarjoajan kanssa mutta onneksi nyt ollaan taas online!

puutarha49-logo3

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)