Osallistumme Avoimet Puutarhat- teemapäivään tänäkin vuonna.

Osallistuimme viime vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettyyn avoimeen puutarhapäivään eli tapahtumaan nimeltä Avoimet Puutarhat.

Kyseessä on Puutarhaliiton järjestämä tapahtuma, jonka idea on yksinkertaisuudessa yksi tietty kesäpäivä, jolloin halukkaat kotipuutarhurit avaavat oman puutarhansa kaikelle kansalle nähtäväksi. Voit siis kyseisenä päivänä tepsutella tutustumaan mihin tahansa mukana olevaan pihaan tai puutarhaan tutustumaan. Mukana on parvekkeita, rivaripihoja, omakotitalopihoja, pieniä, isoa, ja taatusti erilaisia. Mielestäni idea on aarre – me olemme helposti arkoja kysymään että saisiko tulla katsomaan miten olet puutarhaasi laittanut ja millaisia ideoita olet keksinyt. Voin viime vuoden tapahtumasta kertoa, että me nautimme siitä sydämemme kyllyydestä –  kun puutarhaihmiset kokoontuvat ei juttupula vaivaa. Tule sinäkin rohkeasti mukaan – joko esittelemään oma aarteesi tai tutustumaan muiden puutarhahullujen paratiiseihin.

Tässä samalla peräänkuulutan viime vuoden kävijoitä – te jotka annoitte yhteystietonne: puutarhavihko kärsi mittavat “kelivahingot” syyssateissa ja yhteystietonne hävisivät. Lähetäthän ne meille sähköpostitse (info (at) puutarha49.fi) jotta voimme olla yhteydessä.

Avoimet Puutarhat tapahtumalla on loistava nettisivusto, josta voi hakea puutarhan nimellä, vyöhykkeellä tms. hakutekijällä eri paikkoja. Kannattaa tutustua!

Tänä vuonna AVOIMET PUUTARHAT- päivä on sunnuntai 4.8.2013 klo 12-18.  Tule tutustumaan meihin ja Puutarha49:ään. Meidät löydät tapahtumasivustolta tästä.

avoimet puutarhat

Jos kyseinen päivä ei sovi, meille voi aina tulla tutustumaan, kunhan siitä sovitaan etukäteen. Yhteystietomme tässä.

Toivottavasti näemme täällä puutarhassamme runsaasti puutarhaihmisiä, viherpeukaloita, tuttuja ja tuntemattomia. Kannattaa tulla kurkistelemaan, juttelemaan, hakemaan ideoita jne. Lämpimästi tervetuloa!

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)