Lapiot multaan – istutamme puutarhaan

Kevätistutukset ovat alkaneet! Ei enää esikasvattamista sisätiloissa, vaan nyt on päästy jo ulos puutarhaan 🙂 Kevät etenee, vaikkakin loppuviikoksi on luvassa ehkä pienoinen notkahdus säähän. Se kuitenkin kuuluu kevääseen. Näin korona-aikoina on upeaa, kun voi nauttia ulkoilusta, luonnosta ja puutarhasta pitkältä tuntuneen talven jälkeen. On kuin iso huone olisi tullut lisää elinpiiriin! Entistäkin innokkaammin siellä tulee touhuttua iltaisin työpäivän jälkeen ja viikonloput olemme aikalailla olleet aamusta iltaan pihalla.

Tiedätte kyllä sen tunteen kun saa lyödä talven jälkeen puutarhahanskat käteen ja lapion sulaneeseen maahan. Sitä on puutarhahullun kevät. Taimivalikoima on parhaimmillaan ja istutamme pensasmustikoita, rodoja ja köynnösruusuja 🌹 Annamme myös erinomaisen vinkin, kuinka voit pysyvällä tavalla suojata arkoja köynnösruusuja jo istutuksen yhteydessä pakkasta vastaan ja lisätä näin talvenkestävyyttä.

Tässä videossa näet myös, kuinka englantilainen köynnösruusu (katso Tarina Ruususta video) istutetaan kasvupaikalleen.

Julkaisemme videoita noin kerran viikossa. Kannattaa myös liittyä kanavan tilaajaksi ja ottaa käyttöön ilmoitukset uusista videoista niin pääset näkemään ne tuoreeltaan 🙂

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)