Kevätmessut 2019 kuulumisia

Kävimme tänään viettämässä muutaman tunnin kevätmessutunnelmissa. Kevätmessut ovat ne perinteiset Helsingin puutarhamessut, joihin on samaan pakettiin istutettu itse asiassa useat messut:

“Kevätmessut tuo kesän Messukeskukseen 4-7. huhtikuuta!
Kevätpuutarha
OmaMökkiAsu & RemontoiSisusta sekä Lähiruoka & Luomu satoine yrityksineen täyttävät hallit väreillä, tuoksuilla sekä tietenkin houkuttelevilla messutarjouksilla.” (Lähde Messukeskus).

Parhaiten fiilikseen pääset mukaan näiden kuvien kautta. Messuhallissa oli väriä, kukkia, vehreyttä, hirmuinen määrä näytteilleasettajia ja niin paljon katsottavaa ettei kaikkea millään ehtinyt näkemään. Tapasimme myös tuttuja ja tutustuimme uutuuksiin ja tarjontaan.

Yksi niin sanotusti “päräyttävä” juttu löytyi messuilta, ja siitä kerromme erikseen lähipäivinä. Vähän nimittäin jäi messuista vaisu olo sen suhteen, ettei tullut mitään erityisen innostavaa tai inspiroivaa vastaan – paitsi onneksi tämä yksi.

Jos mielessä on jokin hankinta (piharakennus, grilli, puutarhaväline tai työkalu, tms) tai haluat kukkivia kasveja, yrttejä tai kukkasipuleita niin niissä oli laaja tarjonta. Kevätmessut ovat myös loistava paikka saada lisätietoa jos mielessä on vaikkapa kompostointi, mökin huussin uusiminen, aurinkoenergia, piharakennus, kasvihuone tms. Siellä on tarjontaa ja mahdollisuus kätevästi saman katon alla vertailla eri vaihtoehtoja laajasti ja esittelijöillä on aikaa jutella.

Kevätmessut ovat auki huomenna lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-17. Itse suunnistan messuille uudelleen huomenna, joten pääsen katsastamaan vielä kerran tarjontaa ja näkemään niitäkin asioita joihin aika ei yksinkertaisesti tänään riittänyt. Ja tapaamaan ystävää – puutarhamessuilla on kiva liikkua yhdessä, keskustella sekä jakaa kokemuksia ja viettää aikaa.

Melkoisen komea “porraspenkki”


Kerro muillekin:

One Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)