Keitä me ollaan?

Olemme viime aikoina saaneet hurjasti uusia lukioita ja olemme todella iloisia että jakamamme puutarhaelämä kiinnostaa ja innostaa.

Ajattelimme jakaa muutaman tiedonjyväsen meistä ja tästä blogista.

Parhaiten pääset perille mistä on kyse ja millaisista aiheista kirjoitamme ja tubetamme katsomalla tämän esittelyvideon:

Olemme tosiaan kirjoittaneet tätä blogia vajaat kymmenen vuotta (!) mikä nyt ajateltuna tuntuu todella pitkältä ajalta, ja tästä onkin tullut osa meitä ja arkeamme. Blogissa on valtava määrä kirjoituksia eri aiheista ja kannattaakin tutustua paitsi arkistoon, myös vapaaseen sanahakuun ja eri kategorioihin.

Ensimmäinen blogijuttu löytyy jo tosiaan maaliskuulta 2012 jolloin tämä blogi sai alkunsa. Arkistojen kätköihin pääset tästä:


Vapaa sanahaku:


Ja eri kategoriat:


Tämän blogin lisäksi löydät meidät tosiaan Youtubesta ja Instagramista. Tule seuraamaan puutarhapuuhia videolta, pyrimme jakamaan näissä eri kanavissa erilaista sisältöä monipuolisista aiheista. Kannattaa siis liittyä tubekanavan tilaajaksi ja instaan seuraajaksi. Vastamme myös mielellämme erilaisiin kommentteihin ja kysymyksiin joten niitä voi vapaasti esittää.

Lähiaikoina käynnistämme “kysy – me vastaamme” kyselyn, jossa meille voi esittää erilaisia kysymyksiä ja teemme näistä sitten vastauksineen videon. Jos siis mielessä on jotakin, voit jo nyt heittää kysymyksen meille joko kommenttina tai sähköpostitse. Sana on vapaa.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat hyödyntämään blogiin kertynyttä tietopankkia ja antavat myös hiukan käsitystä ketä olemme ja minkälainen blogimme on. Kiitos juuri sinulle kun olet mukana – olet sitten tuore meidät löytänyt tai jos pitkään mukana ollut.

Nautitaan ihanista kevätpäivistä ja kysy jos mieleen tuleen 🙂

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)