Kasvukausi 2020 on korkattu!

Kasvukausi on saatu käyntiin ja se on aina merkittävä virstanpylväs vuodenkierrossa. Viime päivien säät eivät ole olleet mieltä ylentäviä mutta täytyyhän siihen luottaa että kevät keikkuen tulevi! Vaikka välillä taivaalta satoi peräti räntää, pääsimme täällä III- vyöhykkeellä tekemään kevään ensimmäiset kylvöt kasvimaalle ja viljelylaatikoihin.

Jep, innostu sitten tässä keväästä ja kevätpuuhista 😀
Vaan ei lannistuta, kyllä sitä saatiin aurinkoakin välillä ja pääsimme kylvöpuuhiin.
Taimipurkkien määrä lisääntyi kymmenillä.
Laitoimme esikasvatukseen papuja, kaaleja, avomaankurkkua yms. Kuisti pursuu nyt purkkeja joka lähtöön – se jos mikä on myös varma kevään merkki 😀
https://youtu.be/qEtpIyTLfbs

Mitenkäs ne kylvöpuuhat sitten sujuivat ja kuinka kasvukausi 2020 korkattiin käyntiin? Tule mukaan puutarhapuuhiimme ja katso tuorein puutarhavideo:

Pst, liityhän YouTube kanavan tilaajaksi, jos haluat saada tiedon aina uusimmasta videosta. Otamme myös ilolla vastaan kommentteja, ideoita, kysymyksiä ja toiveita. Löydät meidät myös instasta, jonne päivitämme aktiivisesti kuvia. Tule siis mukaan seuraamaan puutarhapuuhiamme eri kanavissa!

Kerro muillekin:

2 Comments

  • puutarhurintytär

    Oletko jo istuttanut sipulit? meillä satelee lunta ja istutksia joutuu odottelemaan. Ilma on jus niin ku sun kuvassa ja tunnelma odottavainen. Hyvää huhtikuun loppua sinulle!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)