Ikitaito kivikori ja klapiseinä

Mielestäni kevätmessujen idearikkain tuote on tässä! Käytävällä kävellessä se pysäytti ja kiinnitti huomion. Siis mikä? Ikitaito Oy:n kivikori ja tilanjakaja moduuli. Pysähdyimme osastolle juttelemaan ja kyselemään tuotteesta lisää.

Ikitaito Oy valmistaa Parkanossa kivikoreista erimallisia kasvualtaita, kivikoreihin kiinnitettyjä klapiseiniä, viherseiniä, aitoja yms. moduuliajattelulla. Voit tilata käytännössä minkä näköisen ja kokoisen systeemin sitten ikinä tarvitset. Teräs kyllä kirjaimellisesti taipuu.

ikitaito_kivikori_halkoseinä
Kivikoriin on kiinnitetty klapiseinä. Kivikorin päällä on puutaso. Ihanan kestävä istumapaikka on valmis. Aukko toimii ikkunana, mutta sitä kautta klapit saa myös otettua käyttöön. Todella loppuun asti mietittyä!

Näitä moduuleita voi tilata ihan tyhjinä tai valmiiksi täytettyinä. Jokainen kori täytetään ajatuksella ja huolellisesti – se myös näkyi lopputuloksessa. Messujen esittelytuotteessakaan ei näkynyt yhtään korista ulos törröttävää kiveä tms. Latominen tehdään Ikitaito Oy:llä käsityönä kivi kerrallaan. Vaihtoehtoisesti asiakas voi myös tilata kivikorin/moduulin ja erikseen kivet – ja hoitaa täytön itse.

ikitaito_seinäke_kivikori

Moduuleihin menee paljon kiviä ja määrä saattaa yllättää joten Ikitaito suosittelee ottamaan kivet samassa tilauksessa jotta niitä tulee varmasti riittävästi. Jos latomiseen lähtee itse, niin siihen on syytä varata aikaa sillä todellakin joka ikinen kivi/klapi on aseteltava käsin jotta lopputuloksesta tulee kaunis ja huoliteltu. Korit ovat todella kestäviä, ne voi nostaa liinoilla ylös kivillä täytettyinäkin ja rakenne ei taivu vaan kestää.

ikitaito_messulöytö_kivikori

Tämän esittelytuotteen olisi saanut omakseen messuilta 1300 euron hintaan, sisältäen siis kokonaisuuden täytettynä. Kestävyydestä Ikitaito Oy:n omistaja Reijo Lempinen kertoi että hyvinkin ainakin parikymmentä vuotta. Jos etsit puutarhaasi jotakin näyttävää, mahdollista tilanjakajaa tai vaikka tuulensuojaa niin tässäpä idea joka kestää ja kestää..

Messujen yleiskoristelualueella oli Ikitaidon seinäke esillä ja sisustettuna. Ei hassumpi päiväunipaikka vai mitä! Olen vilpittömästi ihastunut tähän ideaan, pyöreä ikkuna on hauska. Seinä peittää sopivasti mutta aukosta voi kurkkia mitä puutarhasta siitä kohtaa avautuukaan näkymäksi. Keksisin tällaisille jo vaikka kuinka monta käyttökohdetta ja ideaa. Täytyy jatkaa haaveilua 🙂

ikitaito_kivikori_tilanjakaja

Tämä tuote on muuten täysin suomalainen. Yrityksen nettisivuilla on paljon esimerkkejä erilaisista toteutuksista. Kannattaa kurkata jos kiinnostuit.

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)