Hyvää joulua sinulle :)

On aika rauhoittua pikku hiljaa joulun viettoon. Täällä päin ei valitettavasti ole tietoakaan valkoisesta joulusta, mutta eikös se joulu löydy sieltä sydämestä, läheisistä ihmisistä, yhdessäolosta ja tunnelmasta.

Rentouttavaa ja iloista joulunaikaa ja kiitos!

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakaan, ei tätä blogia ja youtube- kanavaamme olisi ilman teitä. Tämän blogin kirjoittamisen aloitimme jo maaliskuussa 2012 – joskus hämmästyn itsekin että onko siitä jo tosiaan niin kauan.

Kiitos sinulle blogin seuraaja.

Jos sulla on joulun pyhinä aikaa, kannattaa selata vanhat jutut ja hyödyntään arkistojen annit – tekstejä on satoja ja videoitakin useampi kymmenen.

Haluamme myös kiittää yhteistyökumppaneitamme.

Kun pääsemme ensi vuoden puolelle käynnistyy peräti 9. bloggausvuosi. On ollut ilo tehdä tätä blogia ja huomata kuinka blogilla ja uusilla videoblogeilla riittää aina vaan runsaasti lukijoita ja seuraajia. Alun perinhän aloitimme bloggaamisen sillä ajatuksella, että se toimii meillä puutarhapäiväkirjana.

Jotta on annettavaa ja ammennettavaa täytyy aina huilata hetki – mihin vuodenaikamme antavat loistavan mahdollisuuden. Pieni tauko puutarhahommista on ollut tarpeen, ja on yleensä – vaikka niin haikealta se aina tavallaan syksyllä tuntuukin kun pistää lapiot ja kuokat varastoon talven ajaksi. Pikku hiljaa huomaan jo katselevani siemenpusseja vähän sillä silmällä ja huomaan ajatuksien karkailevan kevättä kohti. Mietin mitä kasvimaalle, mitä muutosta tai uudistusta kaupunkipuutarhaan. Ihanaa. Ja tunnen itseni – kunhan tässä nyt muutama viikko päästään eteenpäin ei meitä taida pidellä enää mikään. Kevät täyttää mielen ja viherpeukaloa tykyttää. Sitten ollaankin jo esikasvatuspuuhissa.. ah miten ihana ajatus – kevät siis!

Mutta nautitaan ensin tämä joulun ja uuden vuoden aika.

Innolla odotamme uutta puutarhavuotta. Mitähän kaikkea sitä keksitäänkään? Jos sinulla on ideoita, ajatuksia tai toiveita – jätä kommentti alle tai pistä sähköpostia tulemaan (info(at)puutarha49.fi).


Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)