Hiiren loukutusta

Hiirenloukut asemiin! Syksyllä erilaiset jyrsijät pyrkivät sisätiloihin lämpimään. Meilläkin tämä ilmiö näkyy joka vuosi. Pienet hiiret ovat erityisen mieltyneitä majoittumaan rintamamiestalomme yläkerroksen huoneen ja ulkoseinän väliin. Piipitystä ja rapinaa yms. ääniä kuuluu huonetilaan asti. Hiirenloukku on perinteinen ja hyvä tapa torjua jyrsijävahinkoja. Hiirten reitti menee sokkelin vierestä ylös ulkoverhoilun välistä ja ainoa paikka josta hiiret voit torjuttaa loukuttamalla onkin ulkona sokkelin vieressä.

Hankimme muutaman erilaisen hiirenloukun. Laitamme näitä niin kotiin kuin kesäpaikallekin, joka jää kylmilleen talveksi. Loukut voi sijoittaa sisälle tai ulos.

Hiirenloukkuja

Swissinno SuperCat– hiirenloukussa on syötit valmiina. Paketissa on mukana kaksi loukkua syötteineen.  Syötti on luonnollisiin ruoka-aineisiin perustuva ja myrkytön. Lisäsyöttejä voi ostaa erikseen. Käyttö on helppoa, loukku viritetään painamalla vipu alas ja irroittamalla syötin muovinen suojus. Sen jälkeen hiirenloukku asetetaan paikoilleen ja jäädään odottamaan saalista.

Hiiren loukuttaminen
Tällä loukulla tuli ensimmäinen saalis (hiiri) jo ensimmäisen yön jälkeen.

Toinen hiirenloukku on Swissinnon “No See No Touch” -hiirenloukku joka on tehty pyydystämään hiiret tehokkaasti ja hygienisesti.

Hiirenloukku Swissinno

Sen putkimaisen rakenteen ja muotoilun ansiosta pyydykseen jäänyttä hiirtä ei näe (kuin erikseen katsomalla) ja jyrsijä voidaan poistaa siihen koskematta. Siitä hiirenloukun nimikin on tullut.  Näistä ominaisuuksista Henni innostui, hän kun ei noista jyrsijöistä välitä eikä haluaisi niihin koske tai nähdä loukutettuina.

Hiirenloukku No See No Touch

Tässä hiirenloukku on asetettu sokkelin viereen. Toivotaan että saalista saadaan ja rapina seinän välissä loppuisi. Sanotaan, että jos näkee yhdenkin hiiren on niitä sitten useampiakin.

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)