Blogiarvonta – Puutarha49.fi puutarhablogi 4 vuotta.

Puutarhablogimme täytti jo 4- vuotta. Nopeasti on aika vierähtänyt! On hauska huomata blogin arkistoa selaillessa, mitä kaikkea sitä on näiden vuosien aikana tullut tehtyä ja kuinka puutarha on kehittynyt vuosien saatossa.

Synttäreiden kunniaksi järjestämme BLOGIARVONNAN, johon voi osallistua la 2.4. klo 14 saakka. Arvomme voittajan sen jälkeen lauantaina ja ilmoitamme voittajan täällä blogissa.

Näin osallistut blogiarvontaan:

Kirjoita kommenttikenttään nimimerkin kera

 • Mitkä ovat puutarhapuuhasi tulevana kasvukautena? Oletko suunnittelemassa jotakin erityistä? Vai oletko puutarhan suhteen ns. hoitomoodissa. Jaa suunnitelmasi 🙂

Blogiarvonta, palkinnot (5 kpl):

 • 3 kpl lippuja Helsingin Kevätmessuille (7-10.4. messukeskuksessa Helsingissä), 1 kpl/voittaja. Liput on lahjoittanut Kivikangas Oy
 • sekalainen kuori Siemen- merkin siemenpusseja (kuva viitteellinen), 1 kpl (palkinnon lahjoitti Schetelig Oy)
 • Bayer Garden Natria sokeritoukkapyydys, 1 pkt (palkinnon lahjoitti Schetelig Oy)
blogiarvonta sokeritoukkapyydys
puutarhamessut_blogiarvonta
Siemen_siemenpussit

  

Palkinnot arvotaan edellä mainitussa järjestyksessä. Arvonta siis lauantaina 2.4 klo 14 jälkeen jossakin vaiheessa, voittajat ilmoitetaan sivuilla la illan aikana. Seuraa, oletko mahdollinen voittaja, sillä voittajien tulee olla yhteydessä meihin sähköpostitse, jotta saamme postitusosoitteet palkintojen lähettämistä varten.  Mikäli emme tavoita voittajia viikonlopun kuluessa, arvomme uuden/uudet voittajat maanantain aikana.

Onnea arvontaan, kommentoikaa tulevia puutarhasuunnitelmia, muista nimimerkki!

Kerro muillekin:

13 Comments

 • Maikki

  Takapiha on tarkoitus laittaa täysin uusiksi kevään aikana terasseineen kaikkineen. En ole ehtinyt tekemään pihasuunnitelmaa, joten kaikki on vielä täysin auki.

 • Nettimartta

  Onnea 4-vuotiaalle!

  Etupihalta kaivetaan kymmenittäin pensaita ja kukkia, jotka siirretään alapihalle. Yläpiha raivataan puupuistoksi, jossa on nurmikko. Puuhaa siis riittää…

 • Kaisa

  Toivottavasti kaupunkilaatikkoon saisi pienen lajitelman kukkia, yrttejä ja salaattia. Äidin puutarhaan saanen pienen nurkkauksen erikoisempia kokeiluitani, riippuu inspiraatiosta mitä! (Ei kuitenkaan turhan haastavia lajikkeita.) 🙂

 • Anniina

  Kiva ja perusteellinen blogi, nyt vasta löysin. Kasvihuoneen perustus olisi edessä. Kysyisinkin, onko mitään järkeä jos kasvihuone on maata vasten jolloin kastelutarve olisi varmana vähäinen? Voisi istuttaa suoraan maahan kasvit.

 • Anne

  Minä laitan parvekkeelle kukkia,tomaatteja ja ehkä muitakin vihanneksia ja tietty mansikkaa. Meillä on ollut jo monet vuodet parvekkeella kaikennäköistä.

 • Sari seppälä

  Haaveilen japanilaisen puutarhan ideasta yhteen puutarhani kulmaukseen! Japanin vaahtera, ja kuoppa vesiaiheelle, sekä koristeomena ( kirsikka olisi tod näk paleltunut) istutettiin alkuun, mutta puuhat jatkuu! Se hyötykasvien kera on ehkä ensisijalla… Haikailen myös hortensioista, ja pioneita, joita aion metsästellä…

 • Helena Herttuainen

  Kasvimaalle uusia juttuja. Terassi kuntoon. Jättiauringonkukkia. Leikkimökki. Jne

 • Marja

  Saan oman palstan tänä vuonna ja aion hyötyviljellä juureksia yms. Suunnitteluvaiheessa vielä, ja innoissani!

 • Hiltsu

  Suunnittelen kasvimaan uusimista tänä kesänä ja istutan sinne myös mansikkaa. Uusi perennapenkki on myös suunnitelmissa sekä uusi taimilaatikko yrteille.

  Nimimerkki: Hiltsu

 • Kaitsu

  Talvehtimassa ollut 3 viinirypälettä. Miten onnitunut? Purjot, tomaatit, basilikat taimella. Maa-artsokkia talvehtimassa myös. Kevättä rinnassa ja siemeniä varattuna runsaasti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)