Avoimet Puutarhat su 29.6.2014 – kannattaa tutustua!

Tämän viikon sunnuntaina 29.6. vietetään valtakunnallista Avoimet Puutarhat päivää.

Kyseessä on Puutarhaliiton järjestämä päivän tapahtuma jolloin halukkaat kotipuutarhurit avaavat oman puutarhansa kaikelle kansalle nähtäväksi. Voit siis kyseisenä päivänä tepsutella tutustumaan mihin tahansa mukana olevaan pihaan tai puutarhaan tutustumaan. Mukana on parvekkeita, rivaripihoja, omakotitalopihoja, pieniä, isoa, ja taatusti erilaisia. Mielestäni idea on aarre – me olemme helposti arkoja kysymään että saisiko tulla katsomaan miten olet puutarhaasi laittanut ja millaisia ideoita olet keksinyt. Kun puutarhaihmiset kokoontuvat ei juttupula vaivaa.

Olemme itse pitäneet oman puutarhamme avoimena kahtena edellisenä vuonna Avoimet Puutarhat- tapahtumissa, mutta tänä vuonna aiomme vain nauttia ja tutustua muiden puutarhoihin. Emmeköhän ole mukana taas ensi vuonna kun tämän vuoden puutarhan perusparannustyöt saadaan valmiiksi ja on taas paljon uutta esiteltäväksi.

Tutustu Avoimet Puutarhat– portaaliin ja suunnittele oma reissu avoinna oleviin puutarhoihin sunnuntaina. Klikkaamalla kuvaa pääseet tapahtumasivulle, jossa on hyvät hakutoiminnot joiden avulla löydät itseäsi kiinnostavat kohteet. Jokaisesta avoinna olevasta puutarhasta on myös pieni esittely kuvineen.

 

Kerro muillekin:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)