Aurinkoa ah!

Ei hassumpi sää tänä viikonloppuna. Tällaisina aurinkoisina päivinä sitä vasta tajuaa a) kuinka ihmeellinen valoilmiö tuo aurinko on, b) kuinka sitä on ollut ikävä ja c) kuinka mahtava voima sillä on.

Aurinkolasit on kaivettu naftaliinista ja olemme nauttineet ulkoilusta monin tavoin.

Pitkiä kävelylenkkejä koiran kanssa (nastakengät ovat olleet tarpeen), vähän lumihommia eri puolilla pihaa (jäisten lumikasojen siirtämistä ja siistimistä) ja ihan vain nautiskelua. Tuli sitä piipahdettua myös kesäpaikalla joka vain lisäsi kevään kaipuuta.Nautimme tänään aamupäivän kahvit Henrin kanssa ulkona puutarhatuoleilla. Ensimmäinen kerta tänä vuonna, ja kyllä kelpasi. Viltti ja lampaantalja lämmittivät mukavasti auringon kanssa ja lämmin kahvi maistui erityisen hyvältä.

Koska viikonloppu meni pihalla nautiskellessa ja puuhastellessa, ovat muut hommat olleet taka-alalla. Laitoin kuitenkin tuoksuherneen itämään eilen. Liotin siemeniä ensin noin vuorokauden ja sen jälkeen istutin jogurttipurkkeihin n. 2-3 siementä/purkki.Tänä vuonna olemme ajatelleet ottaa kasvihuoneen käyttöön aiemmin kuin koskaan ja käyttää siinä apuna lisälämmitystä. Siksi uskallankin kasvattaa taimia aiemmin kuin ennen ja määrällisestikin ehkä enemmän. Näin sisällä kasvattaminen ei jatku niin kauaa kuin normaalisti – eli pääsen purkkiarmeijasta eroon hyvissä ajoin ja saan ne jatkamaan kasvua kasvihuoneessa.


No, ihan vielä ei ole oikea aika aloittaa kasvihuoneessakaan 😀
Kevään tulon odottelu vaatii malttia.

Kerro muillekin:

2 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

error

Tykkäsitkö blogista? Seuraa ja kerro muillekin :)